ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Nea Flogita - Vila Bouzalis
Vila Bouzalis

Вилата Bouzalis е лоцирана на самото шеталиште во Неа Флогита, на само неколку метри од морето. Вилата располага со апартмани со најразлична големина кои се целосно реновирани; дел од сместувачките капацитети имаат директен поглед на море, а останатите имаат поглед на улица или во дворот на вилата, а се наоѓаат на приземје, прв и втор спрат. Сите сместувачки капацитети имаат сопствено купатило и се опремени со кујни (електрични шпорети со рерни, фрижидери со одвоени комори и основни садови за готвење и јадење), телевизор и клима уред чие користење е вклучено во цената. Студијата и апартманите се опремени со постелнина и крпи кои се менуваат еднаш во текот на десет дена. Затоплувањето на водата во најголем дел од сместувачките капацитети е со сончеви колектори, а вилата е покриена со безжичен интернет. Агенцијата како организатор на патувањето не може да влијае на капацитетот и периодите со топла вода во вилата, ниту да биде одговорна за квалитетот на интернет конекцијата. Во непосредна близина на вилата има паркинг простор.

  • Напомена: Сместувачките капацитети немаат пространа површина и заради ограничниот простор во собите не се препорачува да се сместуваат повеќе лица од веќе предвидените кревети за спиење.

-

-10% попуст за целосна уплата до 28.февруари 2022

Вила ‘’Bouzalis’’ – Неа Флогита
Термин: Ноќи: 1/3 апартман 1/4 апартман
(без поглед)
1/4 апартман 1/5 апартман
(море)
1/5 апартман
(улица)
1/6 апартман 1/8 апартман
22.05-01.06.2022 10 160 €
(9.920 ден.)
190 €
(11.780 ден.)
220 €
(13.640 ден.)
300 €
(18.600 ден)
320 €
(19.840 ден)
350 €
(21.700 ден.)
400 €
(24.800 ден.)
01.06-11.06.2022 10 220 €
(13.640 ден.)
250 €
(15.500 ден.)
280 €
(17.360 ден.)
400 €
(24.800 ден)
420 €
(26.040 ден)
450 €
(27.900 ден.)
500 €
(31.000 ден.)
11.06-21.06.2022 10 280 €
(17.360 ден.)
310 €
(19.220 ден.)
340 €
(21.080 ден.)
460 €
(28.520 ден)
480 €
(29.760 ден)
510 €
(18.600 ден.)
560 €
(34.720 ден.)
21.06-01.07.2022 10 380 €
(23.560 ден.)
410 €
(25.420 ден.)
440 €
(27.280 ден.)
560 €
(34.720 ден)
580 €
(35.960 ден)
610 €
(37.820 ден.)
660 €
(40.920 ден.)
01.07-11.07.2022 10 460 €
(28.520 ден.)
490 €
(30.380 ден.)
520 €
(32.240 ден.)
640 €
(39.680 ден)
660 €
(40.920 ден)
690 €
(42.780 ден.)
740 €
(45.880 ден.)
11.07-21.07.2022 10 520 €
(32.240 ден.)
550 €
(34.100 ден.)
580 €
(35.960 ден.)
700 €
(43.400 ден)
720 €
(44.640 ден)
750 €
(46.500 ден.)
800 €
(49.600 ден.)
21.07-31.07.2022 10 520 €
(32.240 ден.)
550 €
(34.100 ден.)
580 €
(35.960 ден.)
700 €
(43.400 ден)
720 €
(44.640 ден)
750 €
(46.500 ден.)
800 €
(49.600 ден.)
31.07-10.08.2022 10 520 €
(32.240 ден.)
550 €
(34.100 ден.)
580 €
(35.960 ден.)
700 €
(43.400 ден)
720 €
(44.640 ден)
750 €
(46.500 ден.)
800 €
(49.600 ден.)
10.08-20.08.2022 10 520 €
(32.240 ден.)
550 €
(34.100 ден.)
580 €
(35.960 ден.)
700 €
(43.400 ден)
720 €
(44.640 ден)
750 €
(46.500 ден.)
800 €
(49.600 ден.)
20.08-30.08.2022 10 460 €
(28.520 ден.)
490 €
(30.380 ден.)
520 €
(32.240 ден.)
640 €
(39.680 ден)
660 €
(40.920 ден)
690 €
(42.780 ден.)
740 €
(45.880 ден.)
30.08-09.09.2022 10 360 €
(22.320 ден.)
390 €
(24.180 ден.)
420 €
(26.040 ден.)
540 €
(33.480 ден)
560 €
(34.720 ден)
590 €
(36.580 ден.)
640 €
(39.680 ден.)
09.09-19.09.2022 10 260 €
(16.120 ден.)
290 €
(17.980 ден.)
320 €
(19.840 ден.)
440 €
(27.280 ден)
460 €
(28.520 ден)
490 €
(30.380 ден.)
540 €
(33.480 ден.)
 
 
  • – Цените во табелата се однесуваат за наем на цело студио или апартман за 10 ноќевања без вклучен превоз
  • – Во апартманите е дозволено сместување на лица согласно предвидениот капацитет, односно број на кревети
  • – Сместувањето е првиот ден после 14.00 часот по локално време, а собите ги напуштате последниот ден во 09.00 часот по локално време
  • – Доплата за туристичка такса во Грција-0,50 евра по соба од ден (се плаќа во агенцијата)

– Плаќањето на аранжманите е исклучиво во денарска противвредност по курс  62 денари