ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Peloponesse - Delphi Beach 4*

DELPHI BEACH 4* ERAETINI                                                   www.delphibeach.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

10

01.06-14.06

15.06-10.07

11.07-24.08

25.08-10.09

11.09-30.09

Family Room Bunk Beds

52

56

67

56

52

1 дете од 2-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-5.99 г.

Гратис

Гратис

50%

Гратис

Гратис

2 дете од 6-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

Superior Room Mountain View

52

56

67

56

52

Трето Лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room Sea View

66

69

80

69

66

Трето Лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. Престој

1

3

3

3

1

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 8-14 days before check-in 30% of total amount

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2022 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ