ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Kovio Holiday Village 3* - Nikiti - Редовен ценовник

KOVIOU HOLIDAY VILLAGE 3* NIKITI              www.koviouholidayvillage.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

10

25.05-31.05

01.06-15.06

16.06-05.07

06.07-25.08

26.08-10.09

11.09-27.09

Bungalow

40

47

56

73

56

47

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Apartment

37

43

50

67

50

43

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 6-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

3 дете од 0-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 6-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Maisonette

37

43

50

67

50

43

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 6-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-5.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 6-11.99 г.

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Standard Room

34

40

48

65

48

40

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Минимум престој

3

5

5

5

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 10-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 3-9 days before check-in 70% of total amount

Cancelled 1-3 days before check-in 90% of total amount

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

5th person in Family apartments shares bed with the parents