ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЦРНА ГОРА
Kavala - Tosca beach 4*

TOSCA BEACH 4 * KAVALA

www.tosca.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2022 37% ПОПУСТ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

15

28.04-01.06

02.06-16.06

17.06-20.07

21.07-25.08

17.09-09.10

26.08-19.09

Single Room Sea View

144,00 €

168,00 €

194,00 €

244,00 €

Double Room Front Sea View

84,00 €

104,00 €

119,00 €

152,00 €

Трето лице

56,00 €

69,00 €

81,00 €

104,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

75,00 €

93,00 €

107,00 €

138,00 €

Трето лице

50,00 €

62,00 €

72,00 €

93,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room bunk bed Sea View

184,00 €

226,00 €

262,00 €

339,00 €

( за соба)

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Front Sea View 4 pax

313,00 €

339,00 €

388,00 €

486,00 €

( за соба)

Suite Family Sea View 4 pax ( за соба)

257,00 €

285,00 €

335,00 €

434,00 €

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА - СЕ ВКЛУЧЕНО

Single Room Sea View

154,00 €

179,00 €

204,00 €

254,00 €

Double Room Front Sea View

95,00 €

114,00 €

129,00 €

163,00 €

Трето лице

67,00 €

79,00 €

91,00 €

114,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

86,00 €

104,00 €

117,00 €

148,00 €

Трето лице

61,00 €

72,00 €

83,00 €

104,00 €

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room bunk bed Sea View

216,00 €

258,00 €

294,00 €

371,00 €

( за соба)

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Front Sea View 4 pax

333,00 €

360,00 €

409,00 €

507,00 €

( за соба)

Suite Family Sea View 4 pax ( за соба)

278,00 €

306,00 €

356,00 €

455,00 €

Минимум престој

2

3

4

5

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг

Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancellation policy:

30% charge of the booking value for cancellations received 14 to 7 days prior to arrival

50% charge of the booking value for cancellations received 6 to 2 days prior to arrival

100% charge of the booking value for cancellations received 1 day prior to arrival or non show