Sarti - Vila Dina
Vila Dina

ЦЕНОВНИК БР.1 ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НАПРАВЕНИ ДО 01.12.2022

10% ПОПУСТ ЗА УПЛАТА НА 40% АВАНС СО РЕЗЕРВАЦИЈА

+ 10% ПОПУСТ ЗА КОМПЛЕТНА УПЛАТА СО РЕЗЕРВАЦИЈА

 

Dina House се наоѓа во мирниот, стар дел на Сарти на 60 m oд морето. Целосно е реновирана во 2017 година. Студијата се наоѓаат на прв кат. Сите имаат телевизор, бесплатен бежичен интернет и клима уред чие користење е вклучено во цената.  Студиото бр. 4 има своја, но издвоена тераса и затоа има пониска цена.

 

ЦЕНИТЕ СЕ ЗА НАЕМ НА СТУДИО ЗА НАВЕДЕНИОТ БРОЈ НА НОЌИ

Период

Тип на сместување

Maкс бр лица

20.05-30.05

30.05-09.06

09.06-

19.06

19.06-29.06

29.06-09.07

09.07-19.07

19.07-

29.07

29.07-

08.08

08.08-18.08

18.08-28.08

28.08-06.09

06.09-15.09

15.09-

24.09

24.09-

03.10

Бр на ноќи

 

 

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

9

9

9

9

Dina 1/2

studio

2

168

268

348

428

498

598

648

648

648

578

398

328

268

148

Dina 1/3

studio

3

198

298

378

458

548

648

698

698

698

628

428

358

298

168

Dina 1/2+2

studio IT

4

198

298

378

458

548

648

698

698

698

628

428

358

298

168

Dina 1/2+2

studio

4

228

328

398

498

598

698

748

748

748

678

458

388

328

198

Цените се во евра, плаќањето е во денари по курс 1еур=62ден

 

За резервација без попуст потребна е уплата од 40% со резервација, а останатиот дел се доплаќа најдоцна 30 дена пред поаѓање.

Такса за престој, во висина од 0,5 евро по сместувачка единица на ден се плаќа на лице место пред влегување во објектот.

 

 

 

Политика на откажување на резервацијата од страна на патникот:

До 45 дена пред поаѓање – административни трошоци во висина од 5%

44 - 30 дена пред поаѓање 10%

29 - 20 дена пред поаѓање 20%

19 - 15 дена пред поаѓање 40%

14 - 10 дена пред поаѓање 80%

9 – 6 дена пред поаѓање 90

5 - 0 дена пред поаѓање или во текот на престој 100%

Промена на датумот на патување, сместувачката единица или објектот ќе се смета како откажување од патување.

За секоја извршена промена на податок во договорот за патување се наплаќа административна такса во висина од 8 ЕУР!