ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
Sithonia - Philoxenia Bungalows 4* - Psakoudia
Philoxenia Bungalows 4* - Psakoudia

PHILOXENIA BUNGALOWS 4* PSAKOUDIA

www.philoxenianet.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.04 ДО 21.06.2024 И ОД 14.09 ДО 31.10.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 22.06 ДО 13.09.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.01.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 26.04 ДО 31.10.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

26.04-10.05

11.05-24.05

25.05-21.06

22.06-12.07

13.07-23.08

12.10-31.10

28.09-11.10

14.09-27.09

24.08-13.09

Single Room GV

56,00 €

65,00 €

89,00 €

108,00 €

136,00 €

Standard Room Garden View

37,00 €

42,00 €

58,00 €

70,00 €

90,00 €

Standard Room Garden View for

37,00 €

42,00 €

58,00 €

70,00 €

90,00 €

3 pax

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Pool View

43,00 €

52,00 €

72,00 €

82,00 €

104,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Superior Room Garden View

40,00 €

47,00 €

65,00 €

78,00 €

97,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Garden View with Bunk Bed

48,00 €

56,00 €

71,00 €

91,00 €

114,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Pool View with Bunk Bed

55,00 €

69,00 €

105,00 €

110,00 €

125,00 €

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Garden View

60,00 €

71,00 €

103,00 €

113,00 €

136,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Suite Pool View

65,00 €

79,00 €

111,00 €

122,00 €

146,00 €

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Се Вклучено

40,00 €

40,00 €

40,00 €

40,00 €

40,00 €

Деца од 2-11.99 г.

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

20,00 €

Минимум престој

3

5

5

5

5

Опис:150 метри од плажа, базен,ресторан,бар,билијард,градина,WI-FI

Соби: САТ ТВ,фен,фрижидер,клима,ТВ,телефон

Stayover Tax 3 EUR за соба на ден ( се плаќа на лице место )

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Cancelled 1-14 days before check-in 30% of total amount

Non show        80% of total amount

Early departure 80% of total amount