ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Kassandra - Potidea Palace 4+* - Potidea
Potidea Palace 4+* - Potidea

Линк до понудата од хотелот https://www.potidea-palace.com/