ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
BANSKO - Green Life 4*
Green Life 4*
Green Life Resort 4*, Bansko
https://www.greenlifehotelbansko.com/
Early Booking Попусти
15% попуст за резервации направени до  30.10.2023 со дeпозит од 50% до 30.11.2023
10% попуст за резервации направени со 30.11  со депозит  of 50% до 10.12.2023
Екстра попусти
Резервациите со попуст не подлежат на промени
Попустите не важат за доплатите
Тип на сместување 01.12.2023 - 21.12.2023 06.03.2024 - 31.03.2024 22.12.2023 - 29.12.2023 BB 30.12.2023 - 01.01.2024 02.01.2024 - 07.01.2024 08.01.2024 - 05.03.2024
Double Superior room for 2 pax 71,94 € 106,82 € 178,76 € 118,81 € 105,73 €
Studio for 2pax or 2 adl +1chd up to 11.99 or 1adl +2 chd up to 11.99  78,48 € 114,45 € 200,56 € 125,35 € 117,72 €
One bedroom Apartment for 2 pax or 3 adl + 1 chd up to 11.99; 2adl + 2 chd up to 11.99; 1adl + 3 chd up to 11.99; 2 adl + 1 chd up to 11.99  97,01 € 151,51 € 252,88 € 154,78 € 147,15 €
Two bedroom Apartment for 4 pax 5 adl; 4 adl + 2 chd up to 11.99; 3 adl + 3 chd up to 11.99; 2 adl + 4 chd up to 11.99 y.o 159,14 € 235,44 € 392,40 € 248,52 € 226,72 €
Цената вклучува
Ноќевање со појадок и вечера
Користење на внатрешен базен, паркинг, сауна, трансфер до гондолата (расот во хотелот)
Максимално сместување
Double Superior room - 2 pax
Studio - or 2 adl +1chd up to 11.99 or 1adl +2 chd up to 11.99 
One bedroom APP - for 2 pax or 3 adl + 1 chd up to 11.99; 2adl + 2 chd up to 11.99; 1adl + 3 chd up to 11.99; 2 adl + 1 chd up to 11.99 
Two bedroom APP - for 4 pax 5 adl; 4 adl + 2 chd up to 11.99; 3 adl + 3 chd up to 11.99; 2 adl + 4 chd up to 11.99 y.o
Доплати
Вечера 20 еур за возрасно лице, 10  еур за деца
Попусти
Деца со 5.9 год се сместуват бесплатно
Early Booking Попусти
15% попуст за резервации направени до  30.10.2023 со дпозит од 50% till 10.11.2023
10% попуст за резервации направени со 30.11  со депозит  of 50% до 10.12.2023
Екстра попусти
Резервациите со попуст не подлежат на промени
Попустите не важат за доплатите