ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ЕГИПЕТ
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
ЛЕТО 2023 - ШПАНИЈА
PAMPOROVO - Prespa 3*
Prespa 3*

Hotel Prespa 3*, Pamporovo

https://hotel-prespa.com/

7=6 за резервации со престо од 02.01.2023 до 20.01.2023  и од 04.03.2023 до крај на сезона

Тип на сместување

01.12.2022 - 16.12.2022

02.01.2023 20.01.2023

18.02.2023 - 31.03.2023

17.12.2022 - 29.12.2022

21.01.2023 - 17.02.2023

30.12.2022 - 01.01.2023

Double room for 2 pax

67,58 €

69,76 €

111,18 €

Single room

45,78 €

47,96 €

110,09 €

Studio for 2 + 2 or 3 adults

100,28 €

103,55 €

159,14 €

Adult on extra bed

25,07 €

50,14 €

44,69 €

Child 2 - 11.99 y. on regular bed

22,89 €

25,07 €

55,59 €

Child 5 - 11.99 y. on extra bed

8,72 €

10,90 €

21,80 €

Цената вклучува

Ноќевање со појадок и вечера

Користење на фитнес, сауна, интернет, паркинг (надворешен)

Минимален престој 5 ноќи

Максимално сместување

Single room - 1 pax

Double room - 2 + 1 pax

Studio - 2 + 2 pax