SKI OPENING КОПАОНИК
ЛЕТО 2023 - ГРЦИЈА
Royal Paradise Beach Resort & Spa 5* - Редовен ценовник

ROYAL PARADISE BEACH RESORT THASSOS POTOS www.royalparadise.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03.2022 15% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.04.2022 10% ПОПУСТ

УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0/10/15

22.04-02.06

03.06-30.06

01.07-25.08

16.09-10.10

26.08-15.09

Double Standard GV

49

70

94

Трето лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Double Superior up to 4 pax

49

70

94

garden View

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

2 дете од 0-3.99 г.

29

29

29

2 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

2 дете од 6-11.99 г.

47

47

47

Double Standard Sea View

57

78

102

Трето лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Double Superior Sea View up to 4 pax

57

78

102

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

2 дете од 0-3.99 г.

29

29

29

2 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

2 дете од 6-11.99 г.

47

47

47

Double Panoramic Sea View

66

86

106

Трето лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Double Executive Sea View

74

94

115

Трето лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Double Royal Sea View with Terrace and Outdoor Heated Jacuzzi

94

115

135

Трето лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Classical Suite up to 5 pax

115

135

155

Трето лице

53

53

53

Четврто лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

2 дете од 0-3.99 г.

29

29

29

2 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

2 дете од 6-11.99 г.

47

47

47

3 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

3 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Royal Suite up to 5 pax Sea View with Terrace and Outdoor Heated Jacuzzi

143

163

178

Трето лице

53

53

53

Четврто лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

2 дете од 0-3.99 г.

29

29

29

2 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

2 дете од 6-11.99 г.

47

47

47

3 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

3 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

VIP Suite Sea View with Terrace and Outdoor Heated Jacuzzi

163

184

198

Трето лице

53

53

53

Четврто лице

53

53

53

1 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

1 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

2 дете од 0-3.99 г.

29

29

29

2 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

2 дете од 6-11.99 г.

47

47

47

3 дете од 0-3.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 4-5.99 г.

29

29

29

3 дете од 6-11.99 г.

29

29

29

Полупансион

23

23

23

Деца од 6 до 11.99 г.

17.50

17.50

17.50

Минимум престој

3

5

5

Stayover tax 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: а ла карт рестора, лекар,интернет,перална,паркинг,базен,детски базен., бар, пул бар,детско игралиште,пинг понг, тенис,Спортови на бода и др.

Соби:клима,интернет,фрижидер,сеф,САТ ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1.Cancellation policy:

15-8 days before arrival, 30% cancellation fees

7-1 days before arrival, 50% cancellation fees

Non show or early departure: 100% cancellation fees

2.Spa entrance will be free of charge (Gym, Hamam, Sauna, Indoor pool).

Excluded Massage, treatments and any buyable products .