ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
Parga/Sivota/Perdika - Parga beach 4* - Parga

PARGA BEACH HOTEL 4* PARGA        www.masthotels.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 10% ПОПУСТ

(УПЛАТА 30% ВЕДНАШ И 70% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ)

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА- НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

Oct-00

22.04-12.05

13.05-30.05

31.05-10.06

11.06-30.06

01.07-26.07

27.07-25.08

30.09-31.10

09.09-29.09

26.08-08.09

Premium Room Garden up to 4 pax

31

48

89

104

122

142

3-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

Premium Room Garden With Partial Sea View

35

52

100

117

137

160

3-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

Suite Verdant With Garden or pool View up to 4 pax

38

58

110

128

150

176

3-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

Suite Horizon up to 5 pax With Sea View and Kitchenette

44

67

125

146

170

198

3-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

3 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

Suite up to 5 pax Grand Bliss

44

67

125

146

170

198

3-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

4-то лице

70%

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

3 дете од 2-11.99 г.

12

18

23

23

23

35

Полупансион

26

26

26

26

26

26

Деца од 2-11.99 г.

13

13

13

13

13

13

Ултра Се Вклучено

63

63

63

63

63

63

Деца од 2-11.99 г.

32

32

32

32

32

32

Мин. престој

1

3

5

5

5

5

Опис: ресторан,бар,лоби,бар на плажа,WI-FI

Соби:клима, фен,интернет,мини бар,САТ ТВ,сеф телефон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

1.Maximum occupancy for premium garden rooms up to 4 pax : 3 adults or 2 adults + 2 children up to 11.99 years old

2.Maximum Occupancy for verdant suites :3 adults +1 child or 2 adults + 3 children up to 11.99 years old

3. Cancellation policy:

For the periods 22/04-11/06 and 27/09-31/10:

8-1 days before arrival 30%

For the period 12/06-26/09:

15-1 days before arrival 30%

Non-show or early departure 100%

4. Pet policy: pets are allowed up to 15 kilos and its cost is 5 euros per day per pet payable on spot.

5. Parking: 10 euros per day per car payable on spot.

6. Rates are valid for all markets except Scandinavian.

7. Guest booked on HB basis and wish to make a reservation for the new a la carte restaurant can order from the a la carte menu and

they will have following deductions on their bill: 25 euro per adult and 12 euro per child