БОЖИЌНИ ПАЗАРИ 2021
ЕП Ракомет 2022
Portes beach 4* - Potidea - 20% попуст до 31.12

За резервации направени до 31.12.19
Со вклучен попуст за рани резервации

Минимум Престој

 3

 3

 4

 4

 4

 3

 3

Вид на сместување

Услуга

Структура

15.04.20-20.05.20

21.05.20-13.06.20

14.06.20-13.07.20

14.07.20-27.08.20

28.08.20-09.09.20

10.09.20-27.09.20

28.09.20-31.10.20

Double Room for Sgl - 

HB

1Ad+1ch(2-13)

57.2

89.1

136.4

152.9

136.4

89.1

57.2

Single Room - 

HB

1Ad

44

74.8

113.3

127.6

113.3

74.8

44

Single Room - 

HB

1Ad+1ch(0-1)

44

74.8

113.3

127.6

113.3

74.8

44

Double Room - 

HB

2Ad

63.8

99

151.8

169.4

151.8

99

63.8

Double Room - 

HB

2Ad+1ad

79.2

134.2

204.6

228.8

204.6

134.2

79.2

Double Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

79.2

134.2

204.6

228.8

204.6

134.2

79.2

Double Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-13)

79.2

134.2

204.6

228.8

204.6

134.2

79.2

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

63.8

99

151.8

169.4

151.8

99

63.8

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(2-13)

63.8

99

151.8

169.4

151.8

99

63.8

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

63.8

99

151.8

169.4

151.8

99

63.8

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-13)

63.8

99

151.8

169.4

151.8

99

63.8

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(2-13)

79.2

124.3

189.2

211.2

189.2

124.3

79.2

Double Superior  - 

HB

2Ad

75.9

118.8

181.5

203.5

181.5

118.8

75.9

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ad

94.6

160.6

245.3

273.9

245.3

160.6

94.6

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

75.9

118.8

181.5

203.5

181.5

118.8

75.9

Double Superior  - 

HB

2Ad+1ch(2-13)

75.9

118.8

181.5

203.5

181.5

118.8

75.9

Promo Room - 

HB

2Ad

58.3

91.3

139.7

156.2

139.7

91.3

58.3

Promo Room - 

HB

2Ad+1ad

72.6

123.2

188.1

210.1

188.1

123.2

72.6

Promo Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

72.6

123.2

188.1

210.1

188.1

123.2

72.6

Promo Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-13)

72.6

123.2

188.1

210.1

188.1

123.2

72.6

Promo Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

58.3

91.3

139.7

156.2

139.7

91.3

58.3

Promo Room - 

HB

2Ad+1ch(2-13)

58.3

91.3

139.7

156.2

139.7

91.3

58.3

Promo Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

58.3

91.3

139.7

156.2

139.7

91.3

58.3

Promo Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2 - 13)

58.3

91.3

139.7

156.2

139.7

91.3

58.3

Promo Room - 

HB

2Ad+2ch(2-13)

72.6

114.4

173.8

194.7

173.8

114.4

72.6

Double Room for Sgl - 

AL

1Ad+1ch(2-13)

85.8

129.8

180.4

195.8

180.4

129.8

85.8

Single Room - 

AL

1Ad

60.5

96.8

137.5

151.8

137.5

96.8

60.5

Single Room - 

AL

1Ad+1ch(0-1)

60.5

96.8

137.5

151.8

137.5

96.8

60.5

Double Room - 

AL

2Ad

95.7

144.1

200.2

217.8

200.2

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+1ad

119.9

194.7

269.5

293.7

269.5

194.7

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

119.9

194.7

269.5

293.7

269.5

194.7

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(2-6)

119.9

194.7

269.5

293.7

269.5

194.7

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(7-13)

119.9

194.7

319

347.6

319

194.7

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

95.7

144.1

200.2

217.8

200.2

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+1ch(2-6)

95.7

144.1

200.2

217.8

200.2

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+1ch(7-13)

95.7

144.1

249.7

271.7

249.7

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)

95.7

144.1

200.2

217.8

200.2

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

95.7

144.1

200.2

217.8

200.2

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

95.7

144.1

249.7

271.7

249.7

144.1

95.7

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(2-6)

119.9

180.4

249.7

271.7

249.7

180.4

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

119.9

180.4

249.7

271.7

249.7

180.4

119.9

Double Room - 

AL

2Ad+2ch(7-13)

119.9

180.4

299.2

326.7

299.2

180.4

119.9

Double Superior  - 

AL

2Ad

107.8

163.9

229.9

251.9

229.9

163.9

107.8

Double Superior  - 

AL

2Ad+1ad

135.3

221.1

310.2

339.9

310.2

221.1

135.3

Double Superior  - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

107.8

163.9

229.9

251.9

229.9

163.9

107.8

Double Superior  - 

AL

2Ad+1ch(2-6)

107.8

163.9

229.9

251.9

229.9

163.9

107.8

Double Superior  - 

AL

2Ad+1ch(7-13)

107.8

163.9

287.1

314.6

287.1

163.9

107.8

Promo Room - 

AL

2Ad

88

133.1

183.7

200.2

183.7

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+1ad

110

179.3

247.5

270.6

247.5

179.3

110

Promo Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(0-1)

110

179.3

247.5

270.6

247.5

179.3

110

Promo Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(2-6)

110

179.3

247.5

270.6

247.5

179.3

110

Promo Room - 

AL

2Ad+1ad+1ch(7-13)

110

179.3

293.7

320.1

293.7

179.3

110

Promo Room - 

AL

2Ad+1ch(0-1)

88

133.1

183.7

200.2

183.7

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+1ch(2-6)

88

133.1

183.7

200.2

183.7

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+1ch(7-13)

88

133.1

229.9

250.8

229.9

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)

88

133.1

183.7

200.2

183.7

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)(2-6)

88

133.1

183.7

200.2

183.7

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(0-1)(7-13)

88

133.1

229.9

250.8

229.9

133.1

88

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(2-6)

110

166.1

229.9

250.8

229.9

166.1

110

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(2-6)(7-13)

110

166.1

229.9

250.8

229.9

166.1

110

Promo Room - 

AL

2Ad+2ch(7-13)

110

166.1

275

300.3

275

166.1

110

Цените се дадени по соба на ноќ, изразени во евра

Услови за плаќање:

 • Резервации со специјални понуди - уплата 100% до 5 работни денови после датумот на креирање на резервацијата;
 • Early Booking резервации - уплата 50% до 5 дена по завршувањето на Early Booking понудата (пример ако понудата е за резервации направени до 31.01 - уплата 50% до 05.02) остатокот се доплаќа до 21 ден пред пристигнување;
 • За резервации со помалку од 21 ден разлика помеѓу денот на креирање и денот на пристигнување потребна е уплата 100% до 24 часа после потврда;
 • За резервации со ист датум на креирање и датум на пристигнување (од денес) или наредниот ден (од утре) потребна е уплата 100% до 2 часа после потврда.

*Валидно за хотелите на барање - освен ако не се наведени различни услови за плаќање.

Изнoсот на таксите е следен:

 • 5* хотели: 4 € по соба на ноќ;
 • 4* хотели: 3 € по соба на ноќ;
 • 3* хотели: 1.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2* хотели: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 1 & 2 key апартмани: 0.25 € по соба на ноќ;
 • 3 key апартмани: 0.5 € по соба на ноќ;
 • 4 key апартмани: 1 € по соба на ноќ;

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

Забелешка:

Хотелските соби може да варираат во големина и дизајн, па сместувањето во собите од сликите не е загарантирано. Хотелите имаат право да ја променат својата политика на обезбедените услуги (за дополнителни трошоци / бесплатно). Искрено се извинуваме за какви било несогласувања.