ЛЕТО 2022 - ГРЦИЈА
BOROVEC - Mura 3*
Mura 3*

Hotel Mura 3*, Borovets

https://www.borovetz-resort.com/en/hotel-moura/

Early booking discounts:

20 % early bookings discount for all bookings made till 31.10.2021 and fully paid till 10.11.2021

15 % early bookings discount for all bookings made till 30.11.2021 and fully paid till 10.12.2021

10 % early bookings discount for all bookings made till 15.12.2021 and fully paid till 20.12.2021

Extras:

7=6, 14=12 valid for stay in the period 01.12.2021 - 23.12.2021 and 06.03.2022 - 20.04.2022

Extras can combine with EB discounts!

Цените се изразени во евра, плаќање во мкд по курс 1 еур = 62 мкд

Тип на сместување

01.12.2021 - 23.12.2021 06.03.2022 - 20.04.2022

30.12.2021 - 02.01.2022

24.12.2021 - 29.12.2021 03.01.2022 - 27.01.2022 06.02.2022 - 26.02.2022

28.01.2022 - 05.02.2022 27.02.2022 - 05.03.2022

Ноќевање со појадок

Полупансион

Ноќевање со појадок

Полупансион

Ноќевање со појадок

Полупансион

Ноќевање со појадок

Полупансион

Double room                     for 2 pax

55,59 €

76,30 €

117,72 €

132,98 €

64,31 €

79,57 €

73,03 €

90,47 €

Triple room                         for 3 pax

90,47 €

116,63 €

183,12 €

202,74 €

98,10 €

124,26 €

105,73 €

136,25 €

Minimum stay

2 nights

3 nights

3 nights

3 nights

Цената вклучува

Ноќевање со појадок, или полупансион

Користење на внатрешен релакс центар и базе, фитнес, детско катче

Склад за ски опрема, интернет

Паркинг (5 еур на ден)

Максимално сместување

Double room - 2 + 1  pax

Triple room - 3 + 1  pax

Попусти

дете 0-3.99 год - бесплатно

прво дете од 4-12.99 год - 50% попуст

Трето возрасно лице - 30 % попуст