ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2023 - ТУНИС
BANSKO - Casa Karina 4*
Casa Karina 4*

Apart hotel Casa Karina 4*, Bansko

https://bansko-casakarina.com/en

Попусти

7=6, 9=8, 11=10, 14=12 не е валиден за период  27.12.2023 - 03.01.2024

Тип на сместување

01.12.2023 - 21.12.2023 10.03.2024 - 31.03.2024

22.12.2023 - 26.12.2023 04.01.2024 - 09.03.2024

27.12.2023 - 03.01.2024

Person in Double room

 55,59 €

 63,22 €

 83,93 €

Person in Studio

 57,77 €

 65,40 €

 86,11 €

Person in Studio LUX

 66,49 €

 74,12 €

 94,83 €

Person in One bedroom apartment

 61,04 €

 68,67 €

 89,38 €

Person in One bedroom apartment Lux

 82,84 €

 90,47 €

 111,18 €

Person in Two bedroom apartment

 61,04 €

 68,67 €

 89,38 €

Person in Two bedroom apartment Lux

 82,84 €

 90,47 €

 111,18 €

Single room

 76,30 €

 124,26 €

 165,68 €

Adult on extra bed

 46,87 €

 52,32 €

 68,67 €

Child from 4 - 11,99 y.o on extra bed

 33,79 €

 38,15 €

 50,14 €

Child from 4 - 11,99 y.o    on regular bed

 37,06 €

 40,33 €

 54,50 €

Минимален престпј

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

Цената вклучува
Ноќевање со појадок и вечера
Користење на внатрешен базен 28-30 C°, фитнес, сауна пања, , интернет, детско катче
Wi-Fi
Kids corner
Максимално сместување
Double room - 2 + 2 children up to 11.99 y.o or 2+1 pax
Studio - 2 + 1 child up to 3.99 y.o
Studio Lux - 2 adults + 2 children up 11.99 y.o or 2+1 pax
One bedroom apartment - 2 adults + 2 children up 11.99 y.o or 2+1 pax
One bedroom apartment LUX - 2 adults + 2 children up 11.99 y.o or 2+1 pax
Two bedroom apartment - 4 adults + 2 children up 11.99 y.o or 4+1 pax
Two bedroom apartment LUX - 4 adults + 2 children up 11.99 y.o or 4+1 pax
Доплати
Внатрешен паркинг 8 еур ( се плаќа в хотелот, при слободни места)
Детско креветче 2.60 еурна вечер
Бањарки - 2.60 еур со депозит од 15.40 еур (се плаќа во хотел)
Попусти
Деца до 3.99 еур на дополнително легло
Попусти
7=6, 9=8, 11=10, 14=12 не е валиден за период  27.12.2023 - 03.01.2024